Pages

Sunday, 8 July 2012

TIME BOSAN

video


video nie dh lama sebenarnya..dlm dua tahun dh..hope u enjoy this



ntah ape² ntah

Assalamualaikum para blogger yg dihormati sekalian..*ayat skema nk mampos*ahak..Agak lama sudah tak update blog..Bukan sebab ape tak update,aku kekeringan idea..Dengan assignment yg bertimbun timbun bak gunung kinabalu memang membuatkan aku bz doploh pat jam..*nampok beno nipunye* ..






 Memang betol kata orang jika kita rapat ngn someone lama² timbul rasa sayang,cinta..Dulu mmg aku tak sedar benda tu..Sekarang baru  aku percaya..Dia mungkin bukan yang pertama dlm hidup aku tapi aku harap Dia lah yang terakhir..Insyaallah..Aku sendiri tak sangka perkara mcm ni terjadi kt aku..Tiba² perasaan tu muncul..Tapi buat masa skrg lebih baik aku rahsiakan dulu siapa Dia..Tak perlulah aku bercerita siapa Dia tu kerana aku takut hubungan tak kekal lama..fobia nk bercinta lg..Aku taknak benda sama berulang kali..Tapi aku rasa Dia lah jodoh aku..Dia seorang yg memahami,baik,susah marah,cute etc...Aku harap Dia lah yg menjadi isteriku,ibu kepada anak-anakku..Insyaallah....









Friday, 12 August 2011

ish ish ish !

assalamualaikum . arini dh msk 11 ary kita brpuasa . kejap je rsenye . tapi knpe ade lg yg tnggal puasa ? yg brsebab xpelh jgk . mcm pompuan ade la alasan kukuh xpuasa . sebab dtg 'tuttt' . tp ade jgk yg pompuan yg sengaja bg alasan cmtu sbb xnk puasa . memanjang je period . kau period sebulan ape ? ntah la . aq xtau la lau period boleh dtg smpi sebulan . aq bknnye pompuan . haha

tp yg lg aq malu bila tgk ade lelaki yg secara terang terangan p beli mknan kt kedai mamak . aduhh ! xde perasaan malu ke kau nie ? nk ckp muka kau ade chinese look jauh sme skli . klau dh melayu tu jgn duk bajet bukan melayu la . ke kau dtg period jugak ? mgkin ade hormon² kewanitaan kot kt kau tu . estrogen ke progesterone ke ? opsss !

last skali aq nk gtau hormatilah bulan ramadhan nie . semoga kita dapat jalankan ia dgn sempurna . AMIN